Va'ai fa'apitoa ma mata'ituina fa'amatalaga uma |O fua fa'amama fa'atekinolosi fa'atekinolosi e fa'aalia ai a latou taleni i le tulaga o le tumama

Saienisi ma tekinolosi ua suia i aso taitasi uma.Si'osi'omaga o gaosiga o fale gaosi oloa, vaila'au ma mea'ai, ma si'osi'omaga fa'afoma'i faigata ua fa'atupula'ia atili mana'oga mo le mama o le ea.Vasega 100, Vasega 1,000, Vasega 10,000, ma Vasega 100,000 potu mama e taua tele mo le mataituina o tafega laiti.

 

I le mamanu, fausiaina ma le faʻaogaina o potu mama, e manaʻomia le faʻaitiitia o le faʻalavelave o le siosiomaga o loʻo siomia ai i le potu mama, ma le pulea o le eseesega o le mamafa o se auala taua ma aoga e faʻamautu ai tulaga mama, faʻaitiitia le filogia i fafo, ma puipuia ai le felauaiga. fa'aleagaina.I aso nei, tatou talanoa e uiga i le faʻaogaina o fua faʻatatau o le mamafa numera i totonu o potu mama.

fua fa'atauva'a eseese 1

 

Su'esu'ega auala ole micro differential pressure

O le fuaina o le eseesega o le mamafa e manaʻomia ai faitotoʻa uma i totonu o le nofoaga mama e tapunia.
E tatau ona faia i le faasologa mai le maualuga i le maualalo o le mama, e oʻo lava i potu e maua saʻo i fafo.O le gutu o le paipa fua o loʻo tu i soʻo se mea i totonu o le potu e aunoa ma le aʻafiaga o le tafe o le ea, ma o le fua o le gutu o le gutu e tutusa ma le faʻafefe o le ea.Ole fuaina ma fa'amaumau fa'amaumauga e tatau ona sa'o ile 1.0Pa.

 

Laasaga e iloa ai le eseesega o le mamafa micro

Tapuni muamua faitotoa uma.
Fa'aoga se mita fa'afuainumera e fua ai le eseesega o le mamafa i le va o potu mama, i le va o alalaupapa potu mama, ma le va o alalaupapa ma le lalolagi i fafo.ma tusi fa'amaumauga uma.

 

Micro pressure eseesega tulaga manaomia

O le mamanu o le potu mama po'o le fa'agasologa o mana'oga e fuafua ai le lelei po'o le leaga o le mamafa o lo'o tausia i totonu o le potu mama i lalo o le su'ega.
1. O le eseesega o le mamafa i le va o potu mama poʻo nofoaga mama o tulaga eseese ma potu e le mama (vaega) e le tatau ona itiiti ifo i le 5Pa.
2. O le eseesega o le mamafa i le va o le potu mama (eria) ma fafo e tatau ona le itiiti ifo i le 10Pa.
3. Mo potu mama ta'i unidirectional ma tulaga mama ea stricter nai lo Level 5 (Level 100), pe a tatalaina le faitotoa, o le concentration o le pefu i luga o le galuega i totonu o le 0.6m i totonu o le faitotoa e le tatau ona sili atu nai lo le tapulaa o le pefu o le eleele. tulaga tutusa.Afai e le ausia manaʻoga o faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga, e tatau ona toe fetuʻunaʻi le maualuga o le ea fou ma le ea faʻafefe seia oʻo ina latou agavaa.

Vasega ile m³/L
≥0.5μm i le ea
Numera o fatu araisa
ile m³/L
≥5μm i le ea
Numera o fatu araisa
100 ≤35×100 (3.5)  
1000 ≤35×1000 (35) ≤250 (0.25)
10000 ≤35×10000 (350) ≤2500 (2.5)
100000 ≤35×100000 (3500) ≤25000 (25)

 

O fea potu mama o lo'o fa'aaogaina tele ai fua fa'amama fa'atekinolosi?

 

01 .Pharmaceutical falegaosimea potu mama

E mafai ona fesoasoani fua fa'atauva'a fa'atekinolosi e mata'ituina ma pulea le eseesega o le mamafa i totonu o le potu mama o se fale gaosi oloa e fa'amautinoa ai le mama ma le saogalemu o le siosiomaga gaosiga, ma fa'amautinoa ai le lelei ma le tausisia o le gaosiga o vaila'au.

fua fa'amama'i eseese mo fale gaosi vaila'au potu mama 2

 

02. Falema'i mama potu

E mafai e le numera o le mamafa o le numera numera eseese ona faʻaogaina le eseesega o le mamafa o le ea i totonu ma fafo atu o le uarota e faʻamautinoa ai o le ea e fetaui ma tulaga faʻafomaʻi ma le soifua maloloina, puipuia mai fafo mea eleelea mai le ulufale atu i totonu o le uarota, ma tuʻuina atu se siosiomaga saogalemu ma mama mo gasegase ma tagata faigaluega fomaʻi.

fua fa'amama o le Falema'i 3

 

03. potu mama faleaoga faaeletonika

O le numera o le mamafa o le numera e mafai ona fesoasoani e mataʻituina ma pulea faʻamaufaʻailoga autu e pei o le lelei o le ea, filtration aafiaga ma le saosaoa o le matagi i totonu o le potu mama o le faleaoga faʻaeletoroni, ma faʻatumauina ai le mama ma le pulea o le siosiomaga i totonu o le potu mama o le fale gaosi oloa ma faʻamautinoa le lelei. ma le saogalemu o le gaosiga o oloa faaeletonika.

fua fa'atauva'a eseese mo fale gaosimea 4

 

04. potu mama faataitai

E mafai ona faʻaaogaina le fua faʻatatau o le mamafa numera numera i le mama faʻataʻitaʻiga e fua ai le mamafa o le eseesega i totonu o le potu mama i le taimi moni ma le saʻo, tuʻuina atu i le au faʻatautaia le faʻasologa o fetuunaiga talafeagai e faʻamautinoa ai o le eseesega o le mamafa ma le leaga i totonu o le potu mama e fetaui ma manaʻoga.

fua o le mamafa eseese mo le Lab 5

O a fua fa'amama fa'afuainumera masani e fa'aaogaina

i potu mama?

 

MD-S220 fua fa'atauva'a fa'afuainumera

O le uluai faaulufale mai micro-differential pressure sensor o loʻo faʻaaogaina e pei o le elemene o le mamafa, ma tuʻufaʻatasia ma se eletise eletise eletise eletise eletise ultra-maualalo, o loʻo i ai uiga o le saʻo maualuga ma le mautu lelei umi.

https://www.meokonint.com/md-s220-series-differential-pressure-gauge-product/

MD-S221 Digital Micro Differential Pressure Transmitter

 

O le uluai faʻaulufale mai micro-differential pressure sensor o loʻo faʻaaogaina e avea ma elemene o le mamafa, ma RS485 poʻo le 4-20mA e mafai ona filifilia e tusa ai ma manaʻoga.

fua o le mamafa eseese 7


Taimi meli: Sep-20-2023