Meokon Air Compressor System mata'ituina uaealesi

O le mataʻituina ma le faʻasaoina o le malosi o loʻo vaevaeina i ni vaega se tolu: faʻamalosi i luga ole laiga (tafe, vevela) faʻaogaina masini, ao faʻavae ma faʻamaumauga.

 

Auala e filifili ai: MD-S270

 

 

 

Folasaga galuega:

1.GPRS/LORa/NB tele fa'aliliuga auala e filifili, tu'ufa'atasia aoina fa'amatalaga ma fa'asalalauga

2. Toe fa'atulagaina parakalafa mamao ma fa'aleleia polokalama fa'akomepiuta Zero fa'asino galuega fa'asa'oga

3.Dual maa sapalai malosiaga ID e mafai ona siaki

 

Alamanuia mana'oga

I tausaga talu ai nei, o le ea compressors ua avea ma mea e manaʻomia tele i fale gaosi oloa.Ae ui i lea, o loʻo i ai pea le tele o faʻafitauli i le au gaosi oloa, middlemen, ma tagata faʻauʻu i le maketi o loʻo iai nei.Faʻagata faʻatapulaʻaina le atinaʻeina o le maketi ea compressor.I le avea ai o se masini eletise eletise ma tetele, o le faʻaaogaina o le eletise o le ea compressors e masani lava ona maualuga, lea e faʻateleina ai le tau o pisinisi.I le taimi lava e tasi, o le ea compressor o le a le maalofia le faʻatupuina o se numera tele o faʻatauga faʻaleleia ma faʻafitauli faʻafitauli i le faʻaaogaina umi o le faagasologa.I le taimi nei, o le tele o kamupani o loʻo faʻaaogaina le metotia o le suʻesuʻeina masani ma le gaioiga, lea e faʻaumatia ai le tele o tagata faigaluega, e le lelei le vave ma le le lelei, i le feagai ai ma faʻalavelave faʻafuaseʻi, e le gata ina aʻafia ai le gaosiga o gaioiga a le atinaʻe, ae e oʻo lava i faʻalavelave saogalemu. .

 

I le tali atu i faʻafitauli tetele e tolu o le maualuga o le faʻaaogaina o le malosi, tausiga taugata ma le tele o suʻesuʻega i le maketi o le ea compressor, ua faʻalauiloaina e Shanghai Mingkong se ea compressor i luga ole laiga mataʻituina ma le faʻasaoina o le malosi mai ni vaaiga eseese se tolu: tagata gaosi oloa, tagata faufautua ma tagata faʻauʻu. .E ala i le Initaneti o mea tekonolosi, matou te tuʻuina atu i tagata faʻatau se faʻasalalauga tuʻufaʻatasia.E ala i le faʻaogaina mamao o meafaigaluega e ala i luga o le ao, o le tau o le faʻaaogaina o le malosi o tagata faʻaaogaina e faʻaitiitia;e ala i le tuʻuina atu o mea faʻapipiʻi sili atu, e faʻafaigofie ai mo tagata ogatotonu ona faʻatau atu meafaigaluega;e ala i le faʻatulagaina lelei o faʻatauga faʻatau ma le tausiga, e faʻaleleia ai le faʻatauvaʻa maketi a tagata gaosi oloa.

 

Faiga Fa'atonu

O le ea compressor IoT mataʻituina i luga ole laiga ma le faʻasaoina o le malosi o loʻo vaevaeina i ni vaega se tolu: o le faʻaogaina o le masini (tafe, vevela) i luga ole laiga, o le ao ma le faʻamaumauga.

E ala i le Shanghai Mingkong Internet of Things management platform, e mafai e le au gaosi oloa (poʻo le auʻaunaga) ona faʻatautaia mamao le faʻaogaina o meafaigaluega faʻatau atu i tagata faʻatau, ma lapatai saʻo ma suʻe faʻaletonu e ala i faʻamatalaga faʻagaioiga, ina ia ausia atili ai le tamaoaiga, lelei, atoatoa, ma saʻo. 'au'aunaga ina ua mae'a fa'atau ma fa'agaioiga meafaigaluega.


Taimi meli: Iuni-29-2022