Origin Shanghai International Import Expo |Fa'amalosia le Poto O le tala e amata iinei

EXPO 1

Amataga
e matua tele le lalolagi
ua laki
feiloai atu ia te oe i le afe ma afe o tagata

Ia Setema 2018, e leʻi amataina le CIIE muamua, ma o loʻo fausia le nofoaga atamai o le National Exhibition and Convention Center.O le taunuuga o le MEMEOKONSensing ma le "Four Leaf Clover" na amata foʻi ona fai i le taimi nei.I sina mea itiiti, e ui lava ua 4 tausaga, ae o loʻo fou pea i loʻu mafaufau.

pule malosi

O le National Exhibition and Convention Center o loʻo i ai le fausaga o le "fa-lau clover", ma o lona nofoaga faʻaaliga e maualuga e 500,000 sikuea mita.Ose numera fa'anoanoa mo so'o se inisinia fanua.O le latalata atu i le tatalaina o le Expo, o le pulega i luga o le nofoaga ma le faʻatonutonuina e matua faʻamalosi, ma o galuega faʻainisinia e latalata i le lima, ae e manaʻomia se liʻo faataamilo i le nofoaga e oʻo ai iina.Mo le 'au'aunaga faufale MEOKON, o le 30,000 amata ua na'o le amataga.Ma e tatau foi ona latou tauaveina ni nai sefulu kilokalama o flanges, lea e le masalomia le faʻamaoniaina o le mamafa o le fausiaina.

EXPO 2

EXPO3
Ata fa'apipi'i i luga ole laiga

fufusi fa'atulagaina
O le latalata atu i le tatalaina, na ulufale atu ai KEOKON i le nofoaga mo le fausiaina, ae o le fausiaina o le nofoaga atamai o loʻo faʻaauau pea ona maua le taimi o le fausiaina i lalo o le uta tele, ma totoe na o le fa pe lima aso mo KEOKON .O tagata faufale a KEOKON ma tekinisia e mafai ona taufetuli i taimi ma faigaluega ovataimi.Siaki ile 10pm ma fa'ai'u ile 5am.

EXPO 4

Galuega mamafa
O le fa'amuamua sili, o le fa'alavelave sili ona mana'omia e le aufaigaluega faufale a KEOKON ona galulue i lalo o le mamafa!

Aua i le taimi o le fausiaina, o loʻo i ai se faʻaaliga o loʻo faia i totonu o le fale faʻaaliga, ma e le mafai ona tape le vai ma le eletise i totonu o le nofoaga.O le isi lea vili mai le lanumoana, na lavea ai le fatu o KEOKON.

I lalo o le mamafa o le vai, voltage ma le ea, Ming Control agai i luma e faasaga i le mamafa.

E tusa lava po o le a le faigata, e le mafai ona taofia le alualu i luma o le au tautua KEOKON.

EXPO6
Tagata faufale e tatala lomitusi

EXPO7
Tekinisia fa'apipi'i le meafaigaluega i luga o le saite

mae'a manuia

Mulimuli ane, i le aso 22 o Oketopa, na faʻamaeʻaina lelei e MEOKON le avanoa o meafaigaluega faʻapitoa o nofoaga atamai o le National Convention and Exhibition Center ma le faʻatonuina o le telefoni atamai.
E ui lava o se galuega faigata, e matua mitamita lava MEOKON uma e mafai ona faʻafeiloaʻi le CIIE muamua ma saofagā i le fausiaina o nofoaga atamai i le National Exhibition and Convention Center.
EXPO8

Tu'ufa'atasi Pulega Fa'avae o Nofoaga Atamai a le National Convention and Exhibition Center

EXPO9

Leoleo Poto
o le a muta le tala
E leai sona gataaga
O lo'o tu pea le laina telefoni a le MEOKON i le matagi
Puipui le leoa mea ma meafaigaluega o le nofoaga
mataituina numera

EXPO10


Taimi meli: Nov-11-2022